Welkom op onze website met voetbalshirts

goedkope voetbalshirts|goedkope voetbaltenues

Ronaldo geeft Edu Aguirre een dikke knuffel

Dinsdagavond deed Cristiano Ronaldo iets bijna onmogelijk. Hij leidde bijna in zijn eentje Juventus naar een 3-0 overwinning op Atletico Madrid in het Juventus-stadion. Na het zien van het wonder zwaaiden alle fans ter plekke hun Juventus goedkope voetbalshirts en scandeerden 'MVP' tegen hem. Op dat moment was hij de almachtige god van het voetbal.

Na de wedstrijd, toen Ronaldo zijn Juventus shirt opstapte en op het punt stond weg te gaan, ontmoette hij een oude vriend in de tunnel: Edu Aguirre. Aguirre is een live reporter voor het Spaanse tv-programma "EI Chiringurto", en hij is ook een loyale Cristiano Ronaldo en Real Madrid-fan. Ze vormden een goede vriendschap toen Ronaldo in Real Madrid was. Dus Ronaldo gaf hem een dikke knuffel met glimlachen.

"Deze knuffel is voor EI Chiringurto en alle echte Madrid-fans," vertelde Ronaldo hem. We weten allemaal dat Madrid de laatste tijd een paar frustrerende nederlagen heeft geleden, dus deze knuffel van Ronaldo is erg geruststellend. Wat een geweldige speler is hij!

+ نوشته شده در  پنجشنبه 23 اسفند 1397ساعت 14:55  توسط yidao liu 

Romelu Lukaku heeft de houding van een winnaar

6 maart is een rampzalige dag voor de heilige germain van Parijs, die op deze dag volledig werd overschaduwd door de rode goedkope voetbalshirts van Manchester United, omdat ze door de wederopbouw van Manchester United uit de kwartfinales van de kampioenen werden geslagen.

Meer schokkend genoeg werd PSG uitgeschakeld met een 2-0 voorsprong in de eerste etappe. Toen de wedstrijd met 3-1 eindigde, knielde Presnel Kimpembe op de grond en keek verloren en in de war.Als winnaar, Romelu Lukaku van het dragen van No.9 Manchester United shirt vierde niet meteen met zijn teamgenoten. Hij liep naar Kimpembe toe en omhelsde hem, hem troostend met woorden.

Er is een gezegde dat je anderen troost, omdat je hebt ervaren wat ze lijden.Lukaku moet Kimpembe's verdriet begrepen hebben.Dus troostte hij de verontruste jongeman, ook al was hij een tegenstander.Dat is de houding van een winnaar.

+ نوشته شده در  جمعه 17 اسفند 1397ساعت 22:33  توسط yidao liu 

Niko Kovac is niet bang om bekritiseerd te worden

Baye München is in goede vorm geweest sinds Niko Kovac de club oveam. Ze hebben 10 van hun laatste 11 Bundesliga-wedstrijden gewonnen. Kovac zal dit seizoen waarschijnlijk nog een extra eer aan het goedkope voetbalshirts van Baye toevoegen: een zevende opeenvolgende Bundesligatitel.

Recentelijk bekritiseerde Rafinha echter publiekelijk Kovac nadat Baye Hertha Berlin met 1-0 had verslagen. De verdediger in Nr. 13 Baye München shirt bleef gedurende de wedstrijd op de bank. Na de wedstrijd zei hij: "Ik heb hard getraind en goed gespeeld, maar de coach waardeert me niet." Zijn woorden gaven duidelijk uitdrukking aan zijn onvrede met de coach en trokken veel aandacht in de media.

Maar Kovac is niet bang om bekritiseerd te worden, omdat zijn coachingvermogen algemeen wordt erkend. Zaterdag sprak hij zijn houding uit tijdens een mediaconferentie. "Niemand kan de club overrulen om de coach te bekritiseren, ik heb met Rafinha gepraat en hij verontschuldigde zich bij mij, deze zaak is opgelost."

+ نوشته شده در  دوشنبه 13 اسفند 1397ساعت 15:52  توسط yidao liu 

Een goed nieuws voor Tottenham Spurs

Spans 'Harry Kane geblesseerd zijn linkerknie in de wedstrijd tegen Manchester United op 13 januari. Zijn arts dacht aanvankelijk dat hij zijn Spurs goedkope voetbalshirts voor de wedstrijd pas in maart weer op zou kunnen zetten. Dat is slecht nieuws voor het team en coach Mauricio Pochettino maakt zich grote zorgen over zijn blessure.

Ondanks de afwezigheid van de topscorer nam het record van Spurs niet af, omdat de andere spelers in Tottenham Hotspur shirt de verantwoordelijkheid op zich namen om games te winnen. Ze hebben vier Premier League-wedstrijden op rij gewonnen. Bovendien versloeg ze in de eerste ronde van de laatste 16 Champions League-wedstrijden Dortmund met een verbazingwekkende 3-0 overwinning. Pochettino was zo opgewonden dat hij zijn spelers als helden prees.

Op woensdag kwam er weer een goed nieuws binnen: hun aanvoerder Kane keerde terug uit blessures vóór het schema. Het is echt goed voor hun run in de Champions League. Hun aanval zal op een hoger niveau komen.

+ نوشته شده در  جمعه 3 اسفند 1397ساعت 19:12  توسط yidao liu